EEN THEATERFESTIVAL

FortBom is een familiefestival vol theater voor jong en minder jong in de tenten, loodsen, ondergrondse gangen en op de groene weiden van het schitterende FORT4. FortBom is ondertussen al aan zijn negende editie  toe. FortBom is een joint venture van Stad Mortsel, het Cultureel Centrum en Theater FroeFroe. Daarnaast zijn er honderden artiesten en medewerkers die de voorbije jaren aan het succes van FortBom gewerkt hebben. Er is niets leuker dan voor jou, gewaardeerd publiek van alle leeftijden, een fijne theatervoorstelling spelen en daarom doen wij het. FortBom richt zich op de ganse familie maar toch vooral op mensen onder de twaalf jaar. Die kunnen op FortBom ravotten, lopen, spelen en vooral veel kijken en zich verwonderen. Kermismolens, niets is gewoon. Circus of theater, niets is zoals anders.

FortBom is theaterfeest voor jong en oud.

Een gedeelte van dit programma kwam tot stand door een samenwerking met Centre da la Marionette uit Doornik en FroeFroe en wordt ondersteund in het kader van cultureel samenwerkingsakkoord tussen Vlaamse en de Franse gemeenschap.

Deze website is louter informatief. Hoewel we zelf “de perfectie nastreven”- ahum - zijn wijzigingen en vergissingen toch mogelijk. Wij verontschuldigen ons hiervoor. Heb je vragen, wens je meer info over een voorstelling of heb je zin om als vrijwilliger mee te werken stuur ons gerust een e-mail.

ccmortsel@mortsel.be